en svandiptyk

May 11, 2012  •  Leave a Comment

Förra året närmare hösten när jag fotade svanparet i Grössjön hände det sig att svanarna satt och åt i vattnet.

De satt i en liten vatten-il som låg precis bakom bakom en plätt med land, bara halsarna stack upp. Jag satt på motsatta stranden och medan dom var upptagna med att äta tog jag en bild. Dom tittade förstås förvånat upp på varandra. Jag tog en till bild och dom tittade på mig med en uppsyn.

Jag tänkte att de två bilderna skulle göra en bra diptyk, men efter ett otal försök att få till det så gav jag upp. Nu nästan ett år senare har jag försökt igen och känner mig ändå äntligen ganska nöjd, och enkel blev den. 

Normalt är jag ingen fan av att lägga på en egen ram på bilder men jag fick inte till denna utan att hålla på lite. Nu blir det en grå ram på den, så kan det vara. 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS
Archive
January February (1) March (2) April May (4) June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December